Kurzy vaření

Výhodou kurzů pořádaných ve Vašem domácím prostředí je to, že se dobře orientujete, nemáte stres z toho, že nevíte kde se co nachází a  můžete plně kontrolovat a určovat zaměření tohoto kurzu. Snažíme se svým zákazníkům nabídnout služby, které plně vyhovují jejich požadavkům, tomu, co se skutečně chtějí naučit, v tempu, které si sami určí a ve skupině lidí, které znají. Výhodou individuálních kurzů je především to, že se nemusíte poměřovat s ostatními a můžete se bez ostychu ptát na věci, které Vás zajímají, ale ve skupině byste se nezeptali.

Základní výukový kurz

Zde se naučíte základní techniky opracování surovin, přípravu surovin k tepelné úpravě (vaření), přípravu jednoduchého tříchodového menu ( polévka podle vašeho výběru, maso s náplní, omáčka, příloha z brambor a zeleniny, moučník) a servírování na talířích s konečnou úpravou. Každý účastník kurzu obdrží recepty daných pokrmů s podrobným návodem přípravy a osvědčení o účasti na kurzu.

Cena kurzu:

Pro jednotlivce                     1 500,-

Pro dvojice                           2 500,-

Pro větší skupiny je základní cena   2 000,-  plus za každého účastníka 300,-    

V ceně kurz není zohledněna cena  surovin. Účtujeme pouze cenu  za spotřebované suroviny, ne za celá balení. Kalkulaci ceny Vám vystavíme po upřesnění menu výukového kurzu a požadavcích na kvalitu surovin. Délka kurzu je přibližně čtyři až pět hodin, podle obtížnosti připravovaných pokrmů.

Pomůcky potřebné k přípravě pokrmů po domluvě zajistíme.