Stálé kurzy

 JAK  UPÉCT KACHNU  A VEPŘOVÉ KOLENO

Zkoušeli jste péct kachnu a maso zůstalo sušší? Pekli jste vepřové koleno a maso zůstalo tuhé?

Nabízíme vám kurz, jak si poradit s pečením drůbeže a vepřového masa. 

Celý kurz zahrnuje přípravu pečené kachny a pečeného vepřového kolena, houskového kynutého knedlíku, bramborového knedlíku, červeného zelí sladkého a  dušeného zelí kysaného. Suroviny jsou kalkulovány pro pět strávníků.

Délka trvání kurzu - čtyři až pět hodin.

Cena kurzu včetně surovin  2 000,-- Kč.

Úprava kurzu podle vašeho přání je možná.

 

KOLÁČE NEJEN V  ČESKÉ KUCHYNI

Když se řekne koláč, každému se vybaví něco jiného. Někoho napadne svatební koláč, jiný má rád kulaté koláče s drobenkou, někdo dává přednost křehkým koláčům a není výjimkou slaný koláč. 

Máte-li rádi koláče a na některé z nich si netroufáte, nabízíme vám kurz  PŘÍPRAVA KOLÁČŮ.

V rámci kurzu se naučíte připravovat koláče české, moravské, hanácké, s drobenkou, křehké, cibulový koláč a zeleninový koláč se smetanou.

Cena kurzu dohodou.

TORTILLY 


Základem tohoto kurzu je vlastnoruční výroba tortill, jejich pečení a možnosti plnění, či dalšího použití.

Kurz není příliš náročný, je proto vhodný i pro zájemce, kteří nemají s vařením velké zkušenosti.

Délka trvání kurzu - dvě až tři hodiny

Cena kurzu včetně surovin  1 000,- Kč.

Úprava kurzu podle vašeho přání je možná.