Stálé kurzy
JAK UPÉCT KACHNU A VEPŘOVÉ KOLENO
Zkoušeli jste péct kachnu a maso zůstalo sušší? Pekli jste vepřové koleno a maso zůstalo tuhé?
Nabízíme vám kurz, jak si poradit s pečením drůbeže a vepřového masa.
Celý kurz zahrnuje přípravu pečené kachny a pečeného vepřového kolena, houskového kynutého knedlíku, bramborového knedlíku, červeného zelí sladkého a dušeného zelí kysaného. Suroviny jsou kalkulovány pro pět strávníků.
Délka trvání kurzu - čtyři až pět hodin.
Cena kurzu včetně surovin 2 000,-- Kč.
Úprava kurzu podle vašeho přání je možná.
KOLÁČE NEJEN V ČESKÉ KUCHYNI
Když se řekne koláč, každému se vybaví něco jiného. Někoho napadne svatební koláč, jiný má rád kulaté koláče s drobenkou, někdo dává přednost křehkým koláčům a není výjimkou slaný koláč.
TORTILLY
Základem tohoto kurzu je vlastnoruční výroba tortill, jejich pečení a možnosti plnění, či dalšího použití.
Kurz není příliš náročný, je proto vhodný i pro zájemce, kteří nemají s vařením velké zkušenosti.
Délka trvání kurzu - dvě až tři hodiny
Cena kurzu včetně surovin 1 000,- Kč.
Úprava kurzu podle vašeho přání je možná.